Contact & Info

De Pionier, Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
06 24781245

Mijn naam is Martijn Rijnboutt, NIP en BIG geregistreerd psycholoog.
Mijn werk noem ik 'het faciliteren van inzicht en herstelvermogen'. U kunt bij mij terecht voor loopbaan coaching en begeleiding naar mentale gezondheid.

Mijn achternaam Rijnboutt is van oorsprong een Germaanse voornaam: Reginbald, dat letterlijk vertaald 'stoutmoedig raadgever' betekent, een mooie vertaling van mijn werk! Het logo van mijn bureau is gebaseerd op mijn familiewapen.

In 1997 studeerde ik af als psycholoog van arbeid, gezondheid en organisatie aan de Universiteit van Utrecht. Mijn eerste baan was bij een psychotherapiepraktijk in Utrecht en daar heb ik de postdoctorale registratie BIG Gezondheidszorgpsycholoog behaald. Eind 2000 ben ik overgestapt naar adviesbureau LTP in Amsterdam omdat ik meer vanuit organsiatieperspectief wilde gaan werken. Daar heb ik het vak van assessmentpsycholoog geleerd en mij verbreed tot een allround HRM adviseur met expertise op diverse terreinen. In 2007 ben ik voor mijzelf begonnen, in eerste instantie vooral op het vlak van selectie- en loopbaanadvisering voor diverse opdrachtgevers. De laatste jaren ben ik mij meer gaan toeleggen op individuele coaching, training en begeleiding. Eind 2013 heb ik psychologisch adviesbureau Reginbald opgericht, gehuisvest in het gezellige en goed bereikbare bedrijfsverzamelgebouw De Pionier in Utrecht.

Martijn Rijnboutt

Martijn Rijnboutt