Contact & Info

Kantoorvilla Het Hoogeland, Museumlaan 2, 3581 HK Utrecht
06 24781245

Over mij

Mijn naam is Martijn Rijnboutt, NIP en BIG geregistreerd psycholoog.

Mijn achternaam Rijnboutt is van oorsprong een Germaanse voornaam: Reginbald, dat letterlijk vertaald 'stoutmoedig raadgever' betekent, een mooie vertaling van mijn werk! Het logo van mijn bureau is gebaseerd op mijn familiewapen.

Mijn credo is: De beste manier om te veranderen is worden wie je bent.

Faciliteren van duurzame verandering en zelfinzicht. Mensen verbinden met hun kern opdat zij fundamentele en vitale keuzes maken in hun leven en werk opdat herstel optreedt.

 

Kort CV

In 1997 studeerde ik af als psycholoog van arbeid, gezondheid en organisatie aan de Universiteit van Utrecht. Mijn eerste baan was bij een psychotherapiepraktijk in Utrecht en daar heb ik de postdoctorale registratie BIG Gezondheidszorgpsycholoog behaald.
Eind 2000 ben ik overgestapt naar adviesbureau LTP in Amsterdam omdat ik meer vanuit organisatieperspectief wilde gaan werken. Daar heb ik het vak van assessmentpsycholoog geleerd en mij verbreed tot een allround HRM adviseur met expertise op diverse terreinen.

In 2013 heb ik psychologisch adviesbureau Reginbald opgericht en ben ik mij gaan toeleggen op individuele coaching en verzekerde begeleiding in de Basis GGZ.

 

Locatie en bereikbaarheid

Per medio september 2022 zijn wij gehuisvest in de fraaie kantoorvilla het Hoogeland, Museumlaan 2, 3581 HK Utrecht.

Auto: Er kan in de straten rondom Het Hoogeland (betaald) geparkeerd worden.

OV: Vanaf Utrecht Centraal station stadsbuslijn 28 of streekbuslijnen 50, 51, 52, 53 en 74, uitstappen halte Oorsprongpark, vanaf daar 3 min lopen.

Martijn Rijnboutt

Martijn Rijnboutt