Loopbaanadvies

Loopbaan PITSTOP

Houd plezier en effectiviteit in je werk. Dit doe je door te investeren in 'onderhoud'. Er wordt veel van je gevraagd en verandering en onzekerheid nemen toe. Door regelmatig stil te staan bij je loopbaan voorkom je dat je vastloopt of uitvalt. Je bewaart je vitaliteit en mentale gezondheid door te letten op je eigen kwaliteiten, je energiegevers en de balans tussen werk en privé. Plezier in het werk gaat hand in hand met goede prestaties.

Voor wie:

iedereen die het gevoel heeft; is dit nu alles, ik zou meer uit mijn leven en carrière kunnen halen.

Inhoud:

In de loopbaanpitstop onderzoek ik samen met jou op het niveau Kunnen (Competenties), Willen (drijfveren, ambities) en Zijn (karakteranalyse) hoe je er op dit moment voorstaat en welke vervolgstappen goed aansluiten bij jouw situatie. Maatwerk-assessment en loopbaantesten kunnen onderdeel uitmaken van dit traject.

Kunnen – Willen – Zijn
We werken met drie niveaus.
Kunnen Concrete vragen over situaties waarin dingen niet lekker lopen hebben vaak betrekking op het niveau van 'kunnen'. Dit gaat over competenties. Ik coach u bij het versterken van vaardigheden zoals assertiviteit, planning, time management.

Willen In het traject herstelt u het contact met uw authentieke drijfveren. Wat geeft u energie? Wat voedt u?
Dit betekent dat we ook eerlijk kijken naar wat er bewust en onbewust speelt.

Zijn In elke situatie zijn er kosten en baten. Dit heeft direct invloed op de vitaliteit die u in uw werk en daarbuiten ervaart. In het traject onderzoeken we wat uw optimale balans is. Zodat u de stappen kan zetten om te worden wie u bent.
De Loopbaan-pitstop is altijd maatwerk en de kosten zijn op offerte basis.

Resultaten:

  • Zicht op drijfveren, energiegevers, inzicht in karakter en sterke punten
  • Verhoging van kwaliteit van keuzes die je maakt
  • Mogelijkheid tot versterken van job-fit en beter laten renderen van talent